Беріть на замітку: як швидко відновити обвітрену шкіру рук

Беріть на замітку: як швидко відновити обвітрену шкіру рук
У холодну пору року і не тільки, трапляється так, що шкіра рук обвітрилася і почала лущитися. У більш складних випадках на шкірі можуть виникнути маленькі тріщинки. Також часто руки виглядають обвітреними, коли протягом тривалого часу зазнавали зіткнення з мийними засобами

 

Миття рук

Мити руки потрібно швидко, не роблячи воду занадто гарячою. Це тільки погіршить ситуацію. Тому краще всього скористатися водою кімнатної температури. Після миття шкіру рук найкраще промокнути серветками.

Зволоження

Руки для початку необхідно добре зволожити. Крем для цієї мети не підійде, через те, що він швидко вбереться. Потрібен гліцерин або сік алое. Ці засоби мають в'язку консистенцію. Наносити їх на шкіру рук треба тільки тоді, коли вона волога. Тоді ефект наступить набагато швидше. Після нанесення на руки, слід надіти рукавички з силікону на 5 хвилин. Якщо немає рукавичок, підійде звичайна плівка. П'яти хвилин достатньо, щоб шкіра була зволожена.

Живлення

Наситити руки зможе звичайна маска для рук на основі олій. Будь-яка жирна олія, наприклад, оливкова або обліпихова, нагрівається. Потім вона наноситься на руки. Після цього знову необхідно надіти рукавички або скористатися плівкою. Поживна маска залишається на 15-20 хвилин. Так стягнута шкіра стане більш м'якою і насититься корисними оліями.

Загоєння

Загоїти маленькі тріщинки допоможе спеціальний засіб з пантенолом. Якщо його немає, то підійде паста або бальзам. Ретельно потрібно нанести засіб на ті ділянки, на яких є тріщини. Все це робиться на ніч. Вранці перед виходом з дому на шкіру наноситься крем з силіконом. Він буде захищати шкіру протягом усього дня.

Якщо виконувати всі дії послідовно, то до ранку шкіра рук відновиться і буде такою, якою вона була на початку.

Джерело: Ukr.Media

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів