Богдан Андріїв: Ужгородські медики наразі забезпечені необхідним, але засоби використовуються щодня

Богдан Андріїв: Ужгородські медики наразі забезпечені необхідним, але засоби використовуються щодня
Ужгородські медики наразі забезпечені всім необхідним, але засоби захисту використовують щодня, тож запаси треба поповнювати. Про ситуацію із захистом медпрацівників від інфікування коронавірусом розповів ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

 

«Сказати, що всього достатньо (на перспективу, – прим. ред.), не можемо, але я би не хотів, щоб спекулювали на цьому понятті. Така ситуація у всіх без винятку країнах, ніхто не був готовий до того, що в одну мить виникне така велика потреба у масках, засобах захисту», – уточнив міський голова.

Богдан Андріїв також повідомив, що коштами місто забезпечене, міські заклади охорони здоров’я теж мають все необхідне, але слід розуміти, що засоби індивідуального захисту щодня використовуються. «Щодня проводимо зранку нараду з медиками і визначаємо потребу, проводимо переговори з постачальниками, закупівлі тощо», – додав міський голова.

Він також уточнив, що в разі потреби буде проведено позачергову сесію міськради для виділення коштів на потреби медзакладів. 

З його слів, із того, що було передбачено й озвучувалося, медзаклади отримали все, крім апаратів ШВЛ. Їх поставку очікують найближчим часом. 

Богдан Андріїв укотре закликав мешканців міста берегти себе та рідних, не виходити без зайвої потреби на вулицю, а тих, хто на самоізоляції, дотримуватися всіх вимог.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів