Відомі спортсмени, яких «зачепив» коронавірус

Відомі спортсмени, яких «зачепив» коронавірус
У світі все більше людей інфікуються коронавірусом. Не обходить стороною він і спортсменів, які постраждали від цієї небезпечної недуги. На жаль, серед них є і летальні випадки. Серед представників футболу 23-річна іранка Шейхи Ільхам стала першою футболісткою, яка померла через захворювання новим коронавірусом. Шейхи померла після 10-денної боротьби із захворюванням.

 

Німецький ФК «Ганновер» офіційно повідомив, що оборонці Яннес Хорн та Тімо Хюберс інфіковані коронавірусом. Заразився вірусом і захисник італійського «Ювентуса» Даніеле Ругані. У трьох гравців англійського «Лестера» виявлені симптоми коронавірусу. Поки прізвища футболістів не називають. У лавах ще одного італійського клубу «Сампдорія» на вірус перехворів гравець Маноло Габбьядіні. Хоч він уже вилікувався,проте, в чотирьох гравців його клубу - Омара Коллі, Альбіна Екдаля, Антоніно ла Гумін, Мортен Торсбі і доктора команди Амедео Балдарі результати тестів на COVID-19 дали позитивний результат.

Виявили коронавірус і в головного тренера лондонського «Арсенала» Мікеля Артети. Під удар потрапив і 19-річний вінгер лондонського «Челсі» Каллум Гадсон-Одой. Навіть легендарного Дієго Марадону ізолювали через підозру на коронавірус.

Колишній президент італійського клубу «Перголеттезе», що виступає в серії С, Андреа Мікелі помер від коронавірусу. Не витримав наслідків вірусу і колишній президент нідерландського «Вітесса» Кес Баккер, який помер після зараження. У баскетболі партнер українця Святослава Михайлюка по «Детройту» Крістіан Вуд заражений коронавірусом. Підчепив заразу в Іспанії й гравець збірної України В'ячеслав Бобров, який уже встиг вилікуватися, впровдож майже двох тижнів він лікувався в Олександрівській лікарні Києва. У світі боксу шість американських боксерів заразилися коронавірусом під час відбору на Олімпіаду. У плаванні - дев'ть членів збірної Угорщини підчепили небезпечну хворобу.

У головного тренера збірної Росії зі спортивної гімнастики Андрія Родіоненка виявлено симптоми вірусу. А колишній захисник збірної Швейцарії з хокею Роджер Шапп помер від коронавірусу у віці 79 років. Це зовсім не повні дані про небезпечну пандемію від якої страждають люди спорту на нашій планеті. Але хочеться зазначити, що в них точно з імунітетом все гаразд, однак, він їм не допоміг уникнути вірусу, тож бережіть себе і дотримуйтеся вимог ВООЗ та МОЗ, щоб убезпечити себе та рідних від коронавірусу

 

09 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів