Карантинний Ужгород: Більшість із масками на підборіддях, прогулянки тривають (ФОТО)

Карантинний Ужгород: Більшість із масками на підборіддях, прогулянки тривають (ФОТО)
Багатолюдні місця Ужгорода помітно пустіші. А про те, що у місті карантин, нагадують маски (а подекуди навіть протигази) на обличчях перехожих та зачинені магазини. Кореспонденти Uzhgorod.net.ua вирішили поглянути, чим живе місто сьогодні.

 

Помітно пустіші вулиці свідчать про те, що більшість, ужгородців усе ж дотримується карантинного режиму, виходять лише раз на кілька днів, а то й тиждень за покупками, вигуляти собаку чи пройтися з дитиною подалі від людей. 

Як порівнювати із "докарантинним" періодом, то вулиці можна вважати малолюдними. Зазвичай в обідню пору буднього дня на вулицях було в рази більше людей. Особливо контрастними виглядають площі Театральна та Петефі. Їх, до речі, миють. Проте самим ужгородцям культури карантин не додав: тепер окрім звичного сміття на вулицях валяються ще й засоби індивідуального захисту. Тож комунальникам нудьгувати не доводиться.

А от на набережній Незалежності людей вистачає: на лавицях сидять не лише по одному чи вдвох, але й подекуди компаніями. Нескладно знайти "більше двох" (а це, згідно посиленим карантинним вимогам, заборонено) і у скверах міста (відвідування яких теж обмежене).

Більшість перехожих – у масках. Кореспондент навіть побачив молодика у протигазі! Але маски ужгородці всеж частіше носять на підборідді, а не на обличчі. А от у супермаркет без маски справді зась. 

В магазини, аптеки, банки люди стараються заходити дотримуючись черги, щоб не створювати скупчення всередині приміщення.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів