Олексій Петров із робочим візитом відвідав Берегівщину

Олексій Петров із робочим візитом відвідав Берегівщину
Разом із заступником Ігорем Шинкарюком, головою Берегівської РДА Іштваном Петрушкою, головою районної ради Йосифом Шіном та міським головою Золтаном Баб’яком відвідали кілька соціальних об’єктів міста та району.

 

Зокрема оглянули Берегівську ЦРЛ ім. Бертолона Ліннера, перевірили готовність медзакладу до прийняття хворих на COVID-19. Проінспектували новий корпус, який перепрофільовано для прийому хворих з коронавірусною інфекцією.  Головний лікар Іван Малеш запевнив, що медзаклад готовий надавати потрібну допомогу. Потім оглянули об'їзну дорогу навколо м. Берегове та обговорили нагальне питання її будівництва до МААП «Лужанка». Мер міста просив посприяти в якнайшвидшій розбудові дорожньої інфраструктури.

Керівники області та району урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини (с.Дийда). Будівництво амбулаторії розпочато у 2018 році в рамках Державної програми розвитку сільської медицини, і стало можливим за співфінансуванням районного та сільського бюджетів. Збудована за новими технічними вимогами відповідно до проектів амбулаторій з класом енергоефективності, має перелік необхідного медичного обладнання (в тому числі й телемедичного).

Вдалось перевірити ремонт загальноосвітньої школи-сад І-ІІ ступенів смт Батьово. Також очільник краю разом із керівництвом міста і району відвідали стелу, вклонилися пам’яті героям Небесної Сотні та загиблих в зоні АТО берегівчан.

 

Пресслужба ОДА

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів