Закарпаття потерпає від сильної зливи

Закарпаття потерпає від сильної зливи
Протягом години в деяких населених пунктах випала кількатижнева норма опадів. У містах каналізаційні стоки не справилися із прийомом великої кількісті води, повідомив голова Закарпатської ОДА Олексій Петров.

 

Великоберезнянський район. Паводок зніс міст у с.Лубня на автодорозі 070202 Лубня-Держкордон з Польщею. Найближчим часом матиму робочу поїздку на Великоберезнянщину. Обов'язково огляну цей об'єкт. Його необхідно відновити. Це важливий інфраструктурний об'єкт. Адже міст стоїть на дорозі, яка веде до пункту пропуску Лубня- Волосате. Від його відновлення залежить розвиток туризму та транскордонного співробітництвата в регіоні!

В Ужгороді підтоплено вулиці: Козацька, Донська, Погранична, Радванська. Під залізничним мостовим переїздом на вул Анкудінова утворилося озеро у якому застряг автомобіль.

Синоптики попереджають, що на території області буде продовжуватися дощова погода протягом декількох днів. Інтенсивні, зливові опади. Покращення погодніх умов варто очікувати не раніше 20 червня. У місцях проходження сильних злив буде відбуватися: формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав; утворення локальних селів та зсувів перезволоженого ґрунту. По мірі розвитку синоптичної ситуації, будуть уточнюватись гідрологічні прогнози.

 

 

 

16 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів