Буштинський міст планують добудувати до листопада

Буштинський міст планують добудувати до листопада
Буштинський міст на Тячівщині планують добудувати до листопада. Про це сказав голова облдержадміністрації Олексій Петров.

 

Цей міст почали будувати в 2004 році, а в 2013 призупинили роботи через відсутність фінансування. За словами Олексія Петрова, на те, щоб міст добудували, виділили 34 мільйони гривень за програмою «Велике будівництво». Міст знаходиться на дорозі державного значення.

Буштинський міст планують добудувати до листопада

Поруч із ним є старий. Через його аварійний стан, на ньому обмежили проїзд великовагового транспорту. За словами голови селища Буштино Івана Паша, старий міст, після введення в експлуатацію нового, буде пішохідним.

Селищний голова Буштина Іван Паш каже, що якось повпливати на відновлення мосту ніяк не могли. Тільки звертались до відповідних інстанцій з проханням виділити гроші на його добудову:

"Через міст, наприклад, немає газу на Бенячовах у нас, — пояснив Іван Паш. — Бо по цьому аварійному мосту не можна було протягнути газову трубу. Норми не дозволяли. А тепер, якщо буде цей новий міст, можна уже буде газифікувати Бенячови".

Суспільне Закарпаття

 

03 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів