Сім акторів-аматорів показали виставу «20 хвилин з янголом» в Ужгороді (ВІДЕО)

Сім акторів-аматорів показали виставу «20 хвилин з янголом» в Ужгороді (ВІДЕО)
Вистава «20 хвилин з янголом» відбулася в обласному будинку профспілок в Ужгороді. Показали її актори театральної студії «Провокатор». Про це сказав керівник студії та режисер вистави Любомир Геляс. За його словами, у виставі залучено сім акторів-аматорів. У виставі участь вони брали вперше.

 

Актриса театральної студії Людмила Рудюк у виставі «20 хвилин з янголом» зіграла роль прибиральниці у готелі. Розповідає, найважче для неї в цій ролі було проявляти емоції. Негативного персонажа, який не вірить у доброту. у виставі зіграв Іван Ходанич. Каже: хотів показати публіці, глядачам, яким не потрібно бути: "Бувають такі люди, які не вірять, але не потрібно залежати від чиєїсь думки".

Режисер вистави Любомир Геляс пояснив, що для першої вистави театральної студії саме ця п’єса дать дуже хорошу можливість росту акторам:

"Тому грамотно вибудована взаємодія діалогів між персонажами, плюс цікаво закладена суть, — розповів режисер. — І ця п’єса окрім розважального характеру, бо театр має розважати також, і друга ціль вона має навчити чомусь, вона закладена у цій виставі".

 

Суспільне Закарпаття

 

 

09 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів