Сьогодні очікується хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів.

Температура повітря 1-6 морозу.

 

На рівнині місцями слабкий туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 3-8 м/с. Температура повітря 1-6 морозу.
За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 3-4 лютого буде хмарно з проясненням, 3-го - без істотних опадів, 4-го - слабкий сніг. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу, в горах місцями вночі 8-13°, вдень 5-10° морозу.
На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг сухе, опадів не спостерігається. На дорогах державного значення покриття доріг сухе. На дорогах обласного та місцевого значення місцями накат, ожеледиця. На перевалах та автодорогах області чергує 60 одиниць техніки та 232 працівників дорожніх служб.
Найтепліше впродовж минулої доби було в містах Берегово, селищах Міжгір’я Нижні Ворота (- 1°С), найхолодніше – вночі на полонині Плай (-9°С). Найбільша висота снігового покрову (59 см) спостерігається на полонині Плай.
Найтепліше 1 лютого в Ужгороді було зафіксовано в 1990 році (12,4°С), найхолодніше – у 1987 році (- 24,7°С), повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

02 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів