Богдан Андріїв розповів, як розпочався навчальний процес у школах Ужгорода

Богдан Андріїв розповів, як розпочався навчальний процес у школах Ужгорода
Про ситуацію в місті з поширення короновірусної інфекції, про те, як ми почали навчальний рік розповів сьогодні під час брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

 

Як відзначив міський голова, усі заклади загальної середньої освіти міста, а їх загалом 27, розпочали освітній процес з 1 вересня. Усі школи, як уже повідомлялося, забезпечені всім необхідним  - масками, дезінфекційними засобами тощо, все придбано за рахунок коштів міського бюджету. 

Міський голова наголосив, що затверджено тимчасовий порядок організації освітнього процесу в період карантину для кожного окремого закладу. Всі учнів 1-4 класів щоденно відвідують заклади освіти. Для того, щоб уникнути скупчення та зменшити  одночасне  перебування великої кількості дітей у закладі, окремі школи  прийняли  рішення про змішане навчання, тобто, про розподіл класів, де навчається більше 30 учнів.  

«Станом на 1 вересня 2020 року в закладах освіти міста навчається 16 тисяч 614 учнів, однак, за нашими даними, більше 2000 діток наразі школу не відвідують з тих чи інших причин. Але найголовніше: випадків   захворювання учнів  на коронавірусну хворобу (COVID-19) не зафіксовано», - додав Богдан Андріїв.

Міський голова також повідомив, що вже у вересні під час засідання сесії депутати розглядатимуть питання про виділення з міського бюджету ще 1,2 млн грн для придбання необхідних дезинфікаційних засобів тощо. А також попросив присутніх журналістів, що в разі, якщо стане відомо про випадки, що проситимуть у школах щось подібне купувати батьків, повідомляти про це управління освіти.

 

04 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів