На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений

Але синоптики обіцяють в горах хуртовини

 

Сьогодні очікується хмарна погода, в горах місцями помірний сніг з хуртовиною. Подекуди слабкі тумани, в горах ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, в горах подекуди 15-20 м/с. Температури повітря 2-7 морозу, в горах місцями 8-12 морозу.
За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 5-6 лютого буде хмарна погода з проясненнями, вночі 5-го слабкий, в решта періоду без опадів. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 4-9° морозу.
На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг сухе, опадів не спостерігається. На дорогах державного значення сухе, місцями накат. На перевалах та автодорогах області чергує 84 одиниць техніки та 250 працівників дорожніх служб.
Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Рахів (-2°С), найхолодніше – вночі в селі Нижній Студений (-9°С). Найбільша висота снігового покрову (59 см) спостерігається на полонині Плай.
Найтепліше 3 лютого в Ужгороді було зафіксовано в 1966 році (10,3°С), найхолодніше – у 1963 році (- 22,9°С), повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

04 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів