Письменник з Ужгорода Андрій Любка отримав "золотий хрін" за найгірший опис сексу

Письменник з Ужгорода Андрій Любка отримав "золотий хрін" за найгірший опис сексу
Спеціальне журі обирало серед декількох робіт саме ту, яка і стане лауреатом премії.

 

Роман "МУР" письменника Андрія Любки отримав премію "Золотий хрін" за найгірший опис сексу в українській літературі у 2020 році.

Це щорічна премія за "найгірший (недоречний, брутальний, позбавлений смаку) опис сексуальної сцени в художніх текстах сучасної української літератури". Шанси на перемогу є також у мастурбації та сумнівних описів прелюдії до інтиму, - повідомляє ВВС.

Зараз "тріумфальною" стала сцена жорсткого сексу в одному зі штабів партій, яку автор зобразив як метафоричну помсту всім українським політикам - працівниці партії "вставляли за незаконну приватизацію" та анальним проникненням нагадували про "злочинний режим Януковича".

Це роман про письменника, на ім'я Роман, який хоче написати "малий український роман" - МУР (журі відзначило, що ігри зі словом "роман" та іменем "Роман" у сучасній українській літературі все ж уже були).

При цьому головний герой ще й шукає дружину, яка б стала для нього музою, і робить це емпіричним шляхом - тобто багато займається сексом. Особливо журі звернуло увагу на секс з функціонеркою одного з партійних штабів Міленою.

"Я дер її, як останню с**ку. В якийсь момент я усвідомив, що це моя помста усій українській політиці. Оскільки українські політики роками мали нас усіх у д**і, то тепер я мав у д**у її, українську політику. Я вставляв їй за незаконну приватизацію, бив по с**ці за вбивство Чорновола, тягнув за волосся за Стіл національної єдності і поразку Помаранчевої революції, … за злочинний режим Януковича й політичні репресії, і кінчив у неї, навіть не спробувавши вийти, за всі сфальсифіковані вибори і змарновані надії нашого народу! Ось що я думаю про їхню політику".

"Ось так невинна дівчина, яка просто шукала роботу, постраждала за всю політику", - відзначив один з членів журі Андрій Дрозда.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів