Лікар Юрій Яцина: «Маючи позитивний тест на коронавірус, закарпатці гуляють по місту!»

Лікар Юрій Яцина: «Маючи позитивний тест на коронавірус, закарпатці гуляють по місту!»
Юрій Яцина: «Схаменіться нарешті! Наприкінці тижня медичну систему чекає колапс!».

 

Про це йдеться у дописі Закарпатської обласної державної адміністрації. Головний лікар обласної клінічної лікарні ім. А. Новака звернувся до мешканців Закарпаття під час брифінгу в облдержадміністрації.

«Сьогодні у нашому закладі лежать 120 пацієнтів, які потребують кисневої терапії. 60 з них повинні лежати в реанімації. А в самій реанімації у нас всього 6 ліжок і розширити її неможливо. Щодня у нашому закладі використовують 25-30 кисневих балонів, зранку у нас залишалося всього 5. Цього вистачить години до 16-ї не більше. І що скажете мені з цим робити? Як рятувати життя?

Знаю випадки, коли люди, маючи позитивний тест на коронавірус, гуляють по місту, ходять у магазини, зустрічаються з родичами і поширюють так хворобу. Схаменіться нарешті! 

- "Мені байдуже, чи вірите ви в цю недугу! Ми з моїми колегами опираємося на доказову медицину.  І щодня зустрічаємося зі смертю. Просто одягніть маску, дотримуйтеся дистанції – це ж не так важко! Допоможіть нам, бо наприкінці тижня будемо мати колапс!» - сказав Юрій Яцина.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів