Ужгород: www.museum.in.ua

П’ятий в Україні офіційний музейний веб-сайт з’явився на Закарпатті

 

Закарпатський художній музей відкрив перший музейний веб-сайт в регіоні. Як переконує нинішній директор Закарпатського обласного художнього музею імені Йосипа Бокшая Олег Зайцев, це п’ятий в Україні офіційний веб-сайт художнього музею.

Віртуальний двійник Закарпатського художнього музею, який „народився” 25 лютого поточного року, дає своїм відвідувачам можливість отримати останні новини з життя цього мистецького закладу, познайомитися з його історією і , що найважливіше, – з багатою колекцією художніх полотен, що експонуються чи знаходяться в запасниках музею. Для зручності відвідувачів сайту, колекцію поділено за розділами – „Західноєвропейське мистецтво”, „Мистецтво країн центральної Європи”, „Російське мистецтво”, „Українське мистецтво”, „Мистецтво Закарпаття”. Кожен з них містить вступну статтю, яка дає загальне уявлення про представлені у цій рубриці полотна. Окремо можна отримати інформацію про виставки, що на даний час проходять в стінах музею.Окремим розділом презентовано друковані видання, які дають уяву пробагату колекцію Закарпатського обласного художнього музею і створені за за участі, або безпосередньо самим колективом музею.
Адреса сайту – www.museum.in.ua. „Гадаємо, що віртуальна мандрівка залами наших експозицій принесе Вам неабияке моральне та духовне задоволення”, – йдеться на головній сторінці сайту.

 

03 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів