Корчинський і Козак оприлюднили свої доходи за 2003 рік

Кандидати в Президенти України – лідер громадської організації "Братство" Дмитро Корчинський і лідер партії "Організація українських націоналістів в Україні" Роман Козак – оприлюднили свої доходи за 2003 рік.

 

[b] Дмитро Корчинський[/b]

Відповідно до податкової декларації, у 2003 році Дмитро Корчинський одержав 10 тис. 815 гривень доходу.

У структурі його доходів заробітна плата склада? 9 тис. 500 гривень, прибуток від наукової, викладацької, творчої діяльності й авторські винагороди - 1 тис. 315 гривень.

Корчинський також задекларував квартиру площею 29 кв. м.

Крім того, відповідно до декларації, у власності членів його родини знаходяться квартира площею 43,4 кв. м. та автомобіль Toyota.

Відповідно до декларації, Дмитро Корчинський не ма? внесків до статутних фондів підпри?мств, рахунків у банках, у тому числі іноземних, а також цінних паперів.

[b] Роман Козак[/b]

Лідер "ОУН в Україні" Роман Козак задекларував 4 тис. 960 гривень доходу за 2003 рік. У структурі його доходів усю суму складають дивіденди, відсотки і роялті.

Відповідно до декларації, у власності членів родини Романа Козака знаходяться земельна ділянка площею 340 кв. м і квартира площею 50 кв. м.

З власності він задекларував автомобіль ГАЗ-21. Крім того, у власності членів його родини ? автомобіль Skoda.

Козак також ма? рахунок у банку на суму 50 тис. гривень. Внесків до статутних фондів підпри?мств, цінних паперів не ма?.

 

23 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів