ДТП за участі вантажівки та легковика на Мукачівщині: одного з водіїв прооперували

ДТП за участі вантажівки та легковика на Мукачівщині: одного з водіїв прооперували
На Мукачівщині трапилася ДТП за участі легкового автомобіля та вантажівки. Внаслідок зіткнення водій легкового авто травмований, — розповіла речниця Нацполіції Закарпаття Тетяна Щоголєва.

 

Заступник директора з медичної частини Мукачівської районної лікарні Мирослав Гавришко у коментарі Суспільному повідомив, що чоловіка ввечері прооперували, стан його наразі стабільно важкий, відповідає важкості травм та перенесеної операції.

За словами Тетяни Щоголєвої, аварія сталася 5 липня близько 16:20 неподалік села Верхній Коропець. На місці пригоди слідчі з’ясували попередні обставини аварії.

"Водій, 55-річний ужгородець, рухаючись у напрямку Мукачева виїхав на зустрічну смугу руху, де і відбулось  зіткнення. Чоловік поділився, що їхав до родини в Ужгород, але в дорозі, можливо від спеки, йому стало зле", — розповіла речниця.

Чоловіка прооперували

Заступник директора з медичної частини Мирослав Гавришко розповів, що 5 липня з травмами різного ступеню важкості доставили до лікарні 55-річного ужгородця. Його прооперували, наразі він знаходиться у реанімаційному відділенні. "У чоловіка політравми, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій органів грудної клітини, перелом надколінника та нігтьової фаланги пальця та забої. Чоловіка прооперували через пошкодження внутрішніх органів та гемоперитонеум. Стан стабільний важкий, відповідає важкості травм та перенесеному оперативному лікуванню", — розповів заступник директора з медичної частини.

За словами Мирослава Гавришко, ужгородець знаходиться при свідомості. Після стабілізації його стану чоловіка переведуть до хірургічного відділення. Наразі слідчі встановлюють усі обставини та причини дорожньо-транспортної  пригоди.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів