ФУТБОЛЬНА КОМАНДА УЖГОРОДСЬКОЇ МИТНИЦІ – ДРУГА У РЕГІОНАЛЬНОМУ ТУРНІРІ

На початку березня цього року в Івано-Франківську відбувся чемпіонат митних органів з міні-футболу. Цей чемпіонат проводиться у три етапи: спочатку безпосередньо у митницях, потім серед чотирьох регіонів України – Західного, Північного, Східного та Південного, і фінальний – у Ялті (Крим).

 

Ужгородська команда взяла участь у груповому турнірі ІІ-го етапу серед 14 команд Західного регіону. У турнірі також змагалися команди Вадул-Сіретської, Чопської, Виноградівської, Мостиської, Тернопільської, Рава-Руської, Яворівської, Львівської, Ягодинської, Хмельницької, Івано-Франківської, Кельменецької та Волинської митниць.
Через отримані травми під час турніру, останні 4 матчу ужгородська команда змагалася у складі лише 6 гравців проти 10 противників. Однак, це не завадило нашим спортсменам-колегам вибороти І-е місце у підгрупі. Наведені нижче вагомі результати кажуть самі за себе:
Ужгородська – Чопська митниці – 5:0
Тернопільська – Ужгородська митниці – 0:6
Ужгородська – Яворівська митниці – 1:1
Виноградівська – Ужгородська митниці – 1:8
Ужгородська – Рава-Руська митниці 6:0
Ягодинська – Ужгородська – 0:0
У фінальному матчі команда Ужгородської митниці зустрілася з командою Вадул-Сіретської митниці. Результат гри – 0:2 на користь буковинських футболістів. Відтак, І-е місце зайняла команда Вадул-Сіретської митниці, ІІ-е місце – Ужгородська митниця, ІІІ-є місце – Чопська митниця. До речі, в ужгородських митників-футболістів найкращий показник турніру у співвідношенні забитих та пропущених м’ячів – 26:4.
Капітана команди Ужгородської митниці Тараса Тулайдана визнано кращим форвардом турніру.
Отож збірна команда Ужгородської митниці, виявивши стійкість, спортивну мужність, твердий характер, командний дух, заслужено здобула перемогу, а відтак – путівку до фінального етапу чемпіонату, який відбудеться в Криму.
Вітаємо наших спортсменів із заслуженою перемогою!
Прес-центр Ужгородської митниці

 

10 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів