Доренко відмовився від усіх пропозицій щодо роботи на українському телебаченні

Відомий російський телеведучий Сергій Доренко відмовився від усіх пропозицій стосовно роботи на українському телебаченні.

 

На прес-конференції в Ки?ві в четвер, 22 липня, Сергій Доренко відзначив, що досить часто одержував пропозиції працювати на українських телеканалах над політичними програмами, причому ці пропозиції надходили від самих власників ЗМ?.

Доренко повідомив, що завжди відповідав відмовою на такі пропозиції з кількох причин.

Зокрема, за його словами, українське телебачення не може повною мірою надати необхідні умови для роботи: "Я казав відверто власникам каналів, що за існуючих у них можливостей і з наявними в них службами інформації інформаційно-аналітичну програму, якісну, світового рівня, зробити практично неможливо".

При цьому він додав: "Вершки збити можна тільки на молоці, якщо нема? молока - вершки не вийдуть".

На думку Доренка, зробити якісну аналітичну програму на даний момент може тільки російський канал НТВ.

Журналіст підкреслив, що якби він погодився на роботу на українському телебаченні, то йому "довелося б конкурувати із самим собою зразка 1999-2000 років. Я боюся програти собі, я не боюся програти кому-небудь з колег", - відзначив він.

Крім того, одні?ю з причин його відмови від пропозицій працювати в Україні ? те, що Сергій Доренко не хоче повертатися до вже пройденого етапу сво?ї кар??ри. Він підкреслив, що це йому вже нецікаво.

"Я не вважаю, що я повинен знову працювати по 16 годин на день. Це більше не для мене, і я більше не збираюся цим займатися", - підсумував він.

 

23 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів