Побив чоловіка і втік: закарпатця затримали за напад

Побив чоловіка і втік: закарпатця затримали за напад
На залізничному вокзалі  у місті Чопі молодий закарпатець ввечері 22 серпня побив чоловіка і втік. З важкими травмами чоловік опинився в реанімації, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції області Ганна Дан.

 

З її слів, до поліції подзвонили зі швидкої і повідомили про те, що з перону залізничної станції вони госпіталізували чоловіка з травмою голови.

"Патрульні поліцейські опрацювали територію, опитали можливих свідків та очевидців і встановили, що  до травмування 43-річного потерпілого причетний неповнолітній житель міста Чоп, — прокоментувала речниця. — Відомо, що між кривдником та постраждалим виник конфлікт, у ході якого молодший завдав два удари кулаком в обличчя старшому, після чого одразу залишив місце події. Від удару потерпілий знепритомнів і упав на землю, в результаті чого отримав важку травму". 

Як розповів Суспільному директор Ужгородської міської центральної клінічної лікарні Іван Курах, стан чоловіка вкрай важкий.

"Ми його прооперували одразу вчора ввечері, як тільки його привезли. Викликали на операцію спеціально нейрохірурга, тому що травми дуже серйозні", — сказав Іван Курах.

Правоохоронці знайшли 17-річного фігуранта та доправили до відділу поліції. Слідчі відкрили кримінальне провадження за спричинення тяжких тілесних  ушкоджень. Затриманому загрожує від 5 до 8 років ув‘язнення.

 

23 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів