Закарпаття: виконуючий обов’язки прем’єр-міністра Юрій Єхануров доручив

Єхануров доручив Мінфіну й Держказначейству пришвидшити фінансування протипаводкових заходів у Закарпатті

 

Виконуючий обов’язки прем’єр-міністра Юрій Єхануров доручив Міністерству фінансів і Державному казначейству пришвидшити фінансування протипаводкових заходів у Закарпатській області.

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

Єхануров доручив забезпечити першочергове фінансування заходів, пов’язаних із захистом населених пунктів Закарпаття від весняного паводка.

Прес-служба зазначає, що таке доручення Єхануров віддав у зв’язку з надзвичайною паводконебезпечною ситуацією, яка склалася в Карпатському регіоні.

Як повідомляло агентство, на початку березня Президент Віктор Ющенко доручив Кабміну вжити додаткових заходів для запобігання наслідкам весняних паводків.

Гідрометеорологічний центр попередив про можливе сходження снігових лавин і паводки в Україні.

Кабмін має намір у 2006 році виділити з держбюджету 80,9 млн. гривень на реалізацію Програми комплексного протипаводкового захисту в басейні ріки Тиса в Закарпатській області.

13 лютого Кабмін затвердив змінену Програму комплексного протипаводкового захисту в басейні ріки Тиса в Закарпатській області на 2006-2015 роки, що, у цілому, передбачає виділення з держбюджету 2,472 млрд. гривень.

 

19 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Шуберт 2006-03-19 / 23:31:00

    Молодець, Єхануров!
    Під вибори, для допомоги пану Балозі та Крілю - коли рейтинг Нашої України котиться вниз, роблять добру справу для Закарпаття...
    А чому не пів-року тому? Чому зараз?
    Хіба це не використання адмінресурсу???