Чорновіл відмовляється від лідерства в "ОУН в Україні" на знак протесту

Андрій Чорновіл заявив про складення із себе повноважень голови партії "Організація українських націоналістів в Україні" на знак протесту проти реєстрації кандидатом у Президенти України Романа Козака, який також називає себе головою цієї партії.

 

Нагада?мо, що депутат Львівської обласної ради Андрій Чорновіл вважа? себе головою "ОУН в Україні" після відповідного рішення позачергових зборів партії 30 травня цього року, які також прийняли рішення виключити з партії Романа Козака, який її очолював, "за дії, несумісні з ідеологі?ю партії". Роман Козак, у свою чергу, не визна? легітимності цих зборів і їхніх рішень.

Андрій Чорновіл заявив, що влада вкотре продемонструвала сваволю, заре?струвавши кандидатом на посаду глави держави людину, яка ? нелегітимним керівником.

Сам Андрій Чорновіл входить до складу провладної фракції Львівської облради, яку очолю? Сергій Медведчук - перший заступник голови Державної податкової адміністрації України, брат голови Адміністрації Президента, лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука.

 

24 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів