Відкриття пунктів обігріву, затвердження плану профілактики ГРВІ та грипу: відбулося засідання міської комісії ТЕБНС

Відкриття пунктів обігріву, затвердження плану профілактики ГРВІ та грипу: відбулося засідання міської комісії ТЕБНС
Заходи щодо профілактики ГРВІ та грипу; попередження пожеж, аварій та інших надзвичайних ситуацій; розгортання тимчасових пунктів обігріву в Ужгороді; пропуск льодоходу, повені і паводків; протидію поширенню COVID-19 та поліомієліту – ці питання розглядали сьогодні в Ужгородській міській раді на черговому плановому засіданні місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у міській раді. Головував на зібранні заступник міського голови Юрій Рахівський, у роботі комісії взяли участь також заступники міського голови Василь Гомонай та Артем Погорєлов.

 

Зокрема, затвердили місця для розгортання тимчасових пунктів обігріву в Ужгороді, за потреби, – цілодобового біля озера Кірпічка, денного пункту на базі комунального підприємства КШЕП на вулиці Проєктній, 3 і цілодобового у секторі обліку та нічного перебування бездомних осіб Ужгородського міського територіального центру департаменту соціального політики Ужгородської міської ради на вулиці Олександра Грибоєдова, 20 б.

На зображенні може бути: 9 людей, люди сидять та люди стоять

Провели на засіданні також тренування із членами місцевої комісії ТЕБ та НС та керівниками територіальних спеціалізованих служб щодо пропуску льодоходу, повені і паводків, попередження надзвичайних ситуацій взимку та про підготовку систем життєзабезпечення населення міста до осінньо-зимового періоду.

Акцентували, що районне управління поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області, Управління патрульної поліції спільно з підрозділами Національної гвардії України, управлінням муніципальної варти міськради, Ужгородським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області мають продовжити посилені перевірки за дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів.

На зображенні може бути: 3 людини

Зокрема, перевіряти наявність у працівників та відвідувачів закладів торгівлі, харчування, розважальних, спортивних, пасажирів на різних видах транспорту документів про вакцинацію від COVID-19 або про негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР чи експрес-тесту, зроблені не більш як за 72 години або ж довідки про одужання від коронавірусу. У разі порушень винних мають притягати до відповідальності.

Також затвердили «Оперативний план протиепідемічних заходів по недопущенню поширення поліомієліту у місті Ужгород».

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів