Зеленський призначив тимчасового в.о. голови Закарпатської ОДА

Зеленський призначив тимчасового в.о. голови Закарпатської ОДА
Президент України Володимир Зеленський погодив звільнення Анатолія Полоскова та призначив тимчасового виконувача обов'язків голови Закарпатської ОДА. Відповідні укази №587/2021 та №588/2021 президент підписав 18 листопада.

 

Обов'язки голови Закарпатської облдержадміністрації тимчасово виконуватиме Петро Добромільський від партії "Слуга народу".

"Тимчасово покласти виконання обов’язків голови Закарпатської обласної державної адміністрації на Добромільського Петра Петровича", — йдеться в указі.

Де працював Петро Добромільський

Петро Добромільський з 2005 року працював на керівних посадах в Іршавській РДА, був депутатом Іршавської районної ради V і VI скликань.

За поданням громадських організацій у 2015 р. від партії "Єдиний центр" обраний депутатом Закарпатської обласної ради VII, а згодом і VIIІ скликання (від "Слуг народу"). Був заступником голови Постійної комісії Закарпатської облради VIІ та VIIІ скликань з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій.

11 травня 2021 року Петро Добромільський став заступником голови Закарпатської ОДА з питань соціального захисту.

Що декларує посадовець

Відповідно до поданої щорічної декларації, у власності Петра Добромільського будинок у селі Білки Іршавського району площею 237 м2, авто Mercedes-Denz 2004 року випуску. Дружина Петра, Оксана Добромільська, володіє двома будинками, один з яких недобудований, у селі Білки. Їх площі — 237 м2 та 456 м2. Дружина декларанта має авто ЗАЗ 2003 року випуску.

Дохід декларанта за 2020 — 41 975 гривень — заробітна плата. Дохід дружини Добромільського від зайняття підприємницькою діяльністю — понад 875 тисяч гривень. Готівкою Оксана Добромільська тримає 590 тисяч гривень та 5 тисяч доларів, а також у "Ощадбанку" — 2,262 гривні.

Серед цінних паперів Петро Добромільський декларує акції ПАТ "ІРШАВРЕМВЕРСТАТ" та оголошує про корпоративні права у ТОВ "Пріма Фарм".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 листопада 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів