Ужгородське "Закарпаття" може вилетіти з вищої ліги

У "зоні вильоту" "Кривбас" вдома обіграв із мінімальним рахунком ужгородське "Закарпаття" (1:0). Обидва претенденти на збереження прописки у вищій лізі в попередньому турі здобули перемоги над "Сталлю" та "Харковом". Тому вболівальники очікували від них напруженої боротьби.

 

Закарпатцям на початках вдавалося прикривати ударні сили суперників і нав’язувати їм власний стиль гри. Перебіг матчу переломив вихід на поле в другому таймі найтехнічнішого з “кривбасівців” Тришовича, який замінив Панферова. Швидкісні прориви серба крізь оборону почали приносити плоди: гості робили помилку за помилкою. Після однієї з них суддя показав на одинадцятиметрову позначку. Гігіадзе не схибив (51-ша хв.). Олександр Косевич назвав запорукою успіху своїх підопічних вдало проведений аналіз схожої зустрічі (в якій вони, щоправда, програли) – з київським “Арсеналом”.
Головний тренер ужгородців Петро Кушлик після поразки заявив, що його команда не заслуговує на останнє місце в турнірній таблиці, й пообіцяв боротися до останнього.

 

28 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів