Ужгородську дитячу залізницю прийняли у комунальну власність територіальної громади міста

Ужгородську дитячу залізницю прийняли у комунальну власність територіальної громади міста
Згоду на прийняття для подальшого використання за цільовим призначенням без права відчуження в приватну власність та з метою залучення інвестицій в її функціонування і розвиток надали сьогодні депутати на сесії Ужгородської міської ради.

 

Нагадаємо, про прийняття у комунальну власність Ужгородської дитячої вузькоколійки йдеться ще з 2009 року. Так, рішеннями від 16.07.2009 № 1183 та від 29.03.2013 № 851 Ужгородська міська рада уже приймала рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Ужгородської дитячої залізниці та направляла до «Укрзалізниці» необхідні документи.

Проте передача у комунальну власність основних засобів Ужгородської дитячої залізниці не відбулася у зв’язку з реформуванням «Укрзалізниці» та інвентаризацією її майна і станом на сьогодні питання передачі залишалося невирішеним.

Разом з тим, Ужгородська міська рада, як орган місцевого самоврядування, що діє відповідно до закону від імені та в інтересах територіальної громади, зацікавлена у збереженні одного із найпривабливіших туристичних об’єктів нашого міста.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів