Пільги для учасників війни в Афганістані. Що кажуть ветерани та представники влади на Закарпатт

Пільги для учасників війни в Афганістані. Що кажуть ветерани та представники влади на Закарпатт
Понад вісімдесят закарпатців — учасників бойових дій в Афганістані — потребують наразі покращення житлових умов. Про проблеми, пільги та соціальне забезпечення ветеранів Афганської війни розповів у програмі "Сьогодні. Головне" на телеканалі "UA: Закарпаття" заступник голови Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Роман Маляр.

 

"Пільги кожного року урізають. Доходить до того, що наші побратими не можуть безкоштовно доїхати з Рахова до Ужгорода в госпіталь. Починаються конфлікти: перевізники не хочуть брати за пільгами. Тому що держава не покриває витрати перевізникам пільговим категоріям", — розповів Роман Маляр.

"На моїй пам'яті квартири активно давали в 90-х роках. В Ужгороді на вулиці Бестужева здали багатоквартирний будинок. Зараз є велика проблема в обласному центрі Закарпаття, у громадах, де учасники війни в Афганістані мають свої будинки, такої проблеми немає. А у містах люди стоять в черзі на квартири. Я наприклад, теж стою в черзі вже 26 років. Ми регулярно звертаємося й до депутатів місцевих рад, але результату немає", — повідомив голова Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану.

Суспільне Закарпаття

 

17 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів