Мобілізація на Закарпатті: у центрі комплектування розповіли кого і яким чином викликатимуть

Мобілізація на Закарпатті: у центрі комплектування розповіли кого і яким чином викликатимуть
Військовим резерву першої черги можуть телефонувати з тих установ, де вони проходили службу. Про це Суспільному повідомив начальник пресслужби Закарпатського обласного терцентру Андрій Акімов.

 

"Пішло багато повідомлень про те, що хтось телефонує і викликає їх кудись по мобілізації. Така ситуація присутня. Є оперативний резерв першої черги, в яких у їхніх військових квитках записана військова частина, до якої вони приписані. Це може бути все, що завгодно – Національна гвардія, прикордонники, ЗСУ і т.д. І їх можуть викликати, по суті, вони зобов’язані самі в обхід територіального центру комплектування зразу направлятися до цієї військової частини", — розповів Андрій Акімов.

За його словами, були ситуації, коли дзвонив Чопський прикордонний загін.

"Наприклад, Чопський прикордонний загін знає, що в нього там сержант Пупкін в оперативному резерві, вони мають його контактні дані, телефонують, аби прибув до них на проходження військової служби. Тобто, якщо вам раптом поступають повідомлення, що хтось телефонує і кудись викликає, це швидше за все наші, але разом з тим перевіряти також не буде зайвим", — додав Андрій Акімов.

Суспільне Закарпаття

 

28 лютого 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів