"Українці готові боротися": закарпатський ексфутболіст Кополовець записався в тероборону

"Українці готові боротися": закарпатський ексфутболіст Кополовець записався в тероборону
Ексфутболіст львівських "Карпат" і закарпатського "Миная" Михайло Кополовець записався у тероборону. Цю інформацію він підтвердив у коментарі Суспільному. "Ніколи не тримав зброї і боявся цього, але настав такий час".

 

"Звичайно, важкий час, але українці тримаються. Мене дуже вразила підтримка наших сусідів — Словаччини та Угорщини. Зрозуміло, що всі налякані, але вже призвичаїлись до такого режиму. Ми підтримуємо одне одного. Люди роблять коктейлі Молотова, і кожного російського окупанта, який прийшов на нашу землю, будуть палити. Ці солдати — зомбі, вони живуть, як в тумані", — розповів ексфутболіст.

"Хотів би звернутися до росіян. Історія цього не забуде. Ви є спільниками цієї війни. І несете повну відповідальність за те, що відбувається в Україні. Це ваш президент, найнятий народом Росії. Президент багатомільйонної держави погрожує всьому світу. Як могло людство дійти у 21-му столітті до того, що один старий маразматик погрожує світу? Але наш народ згуртувався. Це те, що не мають росіяни і білоруси. Їм трохи кнутом дали і всі по норах поховалися. А українці готові боротися до кінця. Поки ще є шанс в росіян, нехай виходять на протести. Країну й так вже ізолювали, їм і так вже п****ц. Але є ще шанс увійти в історію, показати, що ви хоч щось зробили. Ми проклинаємо Росію, президента і народ, який сидить зараз вдома і мовчить", — каже Кополовець.

"Хотів звернутися до всіх людей, друзів, які планують чи вже поїхали. Повертайтеся додому, ви тут потрібні. Кожен на своєму місці, хто чим може, допомагаємо одне одному. Хотів запитати людей, які поїхали — ваша душа і серце на місці? Як ви там почуваєтеся? Пацани, приїжджайте всі додому і допомагайте, чим можете", — сказав Кополовець.

Суспільне Закарпаття

 

03 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів