На Закарпатті планують створити реєстр тих, хто завищує ціни на житло

На Закарпатті планують створити реєстр тих, хто завищує ціни на житло
Реєстр тих, хто завищує ціни на житло, планують створити на Закарпатті. Про це 10 березня на брифінгу повідомив голова обласної військової адміністрації Віктор Микита.

 

За його словами, в області фіксують ситуації, коли власники квартир, будинків хочуть заробити на біді та підвищують ціни на житло.

“Я звертаюся до тих, хто ставить оці ціни за проживання в десятках тисяч гривень тим людям, які покинули свої домівки. Частина з них, мабуть, уже розбомблена і з дітьми приїжджають сюди і вони хочуть на цій біді заробляти, то їм це все вернеться. Тому, що це все фіксується в соцмережах, в пам’яті людей. І, по-перше, я як голова ОВА буду однозначно вживати в рамках закону заходи. Ми зараз консультуємося і проводимо роботу як із податковою, так і правоохоронними органами”, — розповів Микита.

Про такі випадки відомо також в Ужгороді, – повідомив на брифінгу міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

“Зараз є такі випадки, що раніше здане ще до війни житло, прийшли люди зараз до мене – їх виселяють, тому що хочуть здати дорожче житло теперішнім людям, які приїхали. Це просто жах. Без серця люди, що такі речі роблять”, — повідомив міський голова.

Богдан Андріїв також розповів: підприємцям потрібно відновити свою роботу. Багато закладів в місті з початком війни, закрилися. Але є потреба наразі надавати свої послуги людям, котрі приїхали сюди для тимчасового проживання.

Cуспільне Закарпаття

 

10 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів