Майже 50 випадків загоряння сухої трави за добу зафіксували пожежники на Закарпатті

Майже 50 випадків загоряння сухої трави за добу зафіксували пожежники на Закарпатті
Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби (станом на березня) для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено виїздів, із яких п’ять – хибні. Щодо обстановки з пожежами:

 

  • о 09:03 - пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, Кольчинська ТГ, смт. Кольчино, вул. Латорична. Вогнем знищено житлову кімнату на площі 30 кв. м та пошкоджено коридор на площі 20 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.
  • о 09:55 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Мукачівський район, Полянська ТГ, с. Голубине. Вогнем пошкоджено крівлю надвірної споруди на площі 65 кв. м та 5 тонн сіна. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява та місцевої пожежної команди с. Поляна.
  •  о 12:23 - загорання автомобіля Audi 100 за адресою: м. Ужгород, вул. 8-го Березня. Пожежею знищено відсік двигуна та пошкоджено салон автомобіля. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
  •  о 14:21 - загорання лісової підстилки на території Білоберезівського лісництва, за адресою: Ужгородський район, Костринська ТГ, с. Кострино. Пожежею знищено лісову підстилку на площі 2,5 Га. На гасіння залучались дві одиниці техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний та 28 праціників Білоберезівського лісництва.
  • о 14:53 - загорання сміття в підвалі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: Ужгородський район, м. Перечин, вул. Ужанська. Пожежею знищено сміття на площі 0,5 кв.м. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Перечин.
  • о 16:20 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Вільховецька ТГ, с. Вільхівські Лази, вул. Л. Українки. Вогнем знищено крівлю надвірної споруди на площі 48 кв.м та тонну сіна. На гасіння залучались дві одиниці техніки від місцевої пожежної команди с. Чумальово та державного пожежно-рятувального поста смт Дубове.
  • о 18:13 - загорання сміття в металевому контейнері за адресою: Ужгородський район, Великоберезнянська ТГ, смт В. Березний, вул. Вакарова. Пожежею знищено сміття 0,4 куб. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучалась одна одиниця техніки 8-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В. Березний.
  • о 19:12 - пожежа в квартирі на восьмому поверсі багатоквартирного житлового будинку, за адресою: м. Ужгород, вул. Декабристів. Вогнем знищено диван. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород.
  • о 21:18 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Тячівський район, Углянська ТГ, с. Колодне, вул.Першотравнева. Вогнем знищено крівлю на площі 90 кв. м та домашнє майно. На гасіння залучались дві одиниці техніки місцевих пожежних команд сіл Чумальво та Угля.
  • о 22:42 - пожежа в надвірній споруді за адресою: Хустський район, Довжанська ТГ, с. Липецька Поляна, вул. Шкільна. Вогнем знищено крівлю на площі 65 кв. м та домашнє майно. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.

Ще упродовж чергової доби на території області зафіксовано випадків загорання сухої трави та чагарників на відкритій території. В основному горіло на Ужгородщині (20 випадків). Також зафіксовано 13 займань в екосистемах Мукачівського району та вісім – на Хустщині. Ще по чотири пожежі в екосистемах сталося на Берегівщині та Тячівщині Усього пожежами знищено 74,12 га сухої трави й чагарників.

Головне управління ДСНС України у Закарпатській області

 

 

19 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів