Брендовий одяг намагалися ввезти в Україну під виглядом гуманітарки рейсовим автобусом через КПП на Закарпатті

Брендовий одяг намагалися ввезти в Україну під виглядом гуманітарки рейсовим автобусом через КПП на Закарпатті
Брендовий одяг на понад 300 тис. грн під виглядом гуманітарної допомоги намагалися ввезти в Україну рейсовим автобусом з Італії через пункт пропуску "Тиса". Про це Суспільному повідомила речниця Закарпатської митниці Вікторія Сенгетовська.

 

За її словами, сталося це вранці 2 травня. У зону митного контролю митного посту "Тиса" заїхав рейсовий автобус "Київ-Севілья". Ним керували два водії — жителі Хмельницької та Львівської областей. В одній із декларації чоловіки вказали, що ввозять в Україну 150 кілограмів гуманітарної допомоги.

Під час перевірки автобуса, серед особистих речей пасажирів митники виявили коробки з новим товаром іноземного виробництва.

"Серед одягу літньої колекції — 173 жіночі сукні різних розмірів та асортименту. Орієнтовна вартість товару за ціною в інтернет мережі становить понад 300 тис. грн", — розповіла речниця.

Відносно водіїв рейсового автобусу митники склали протокол про порушення митних правил за статтею 472 МКУ. Незадекларований товар вилучили на склад митниці, його остаточну вартість встановлять експерти.

 

02 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів