Ющенко і Мороз досягли домовленості "про ненапад"

Кандидати в Президенти України Віктор Ющенко й Олександр Мороз домовилися дотримуватися "політики ненападу" стосовно один одного.

 

Така домовленість була досягнута на зустрічі Віктора Ющенка й Олександра Мороза в понеділок, 26 липня, повідомила прес-секретар Віктора Ющенка ?рина Геращенко. Сторони запевнили одна одну, що проведуть свої виборчі кампанії без використання чорного піару.

Ющенко і Мороз також домовилися координувати зусилля із забезпечення чесності і прозорості виборчого процесу, висловивши впевненість у тому, що спільними зусиллями вдасться забезпечити чесний підрахунок голосів і запобігти масштабній фальсифікації виборів владою.

Відповідно до домовленості, буде встановлено громадський контроль над виборчим процесом на всіх його етапах - починаючи з формування територіальних виборчих комісій та уточнення реальних списків виборців і закінчуючи спостереженням за підрахунком голосів українськими й іноземними спостерігачами, проведенням альтернативного підрахунку голосів.

Відповідні доручення кандидати в Президенти дадуть керівникам своїх виборчих штабів і довіреним особам.

Лідер "Нашої України" і глава Соцпартії також привітали намір Комуністичної партії взяти участь в організації спільного контролю за прозорістю виборчого процесу.

Підготовлено за матеріалами прес-служби Віктора Ющенка.

 

27 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів