На Закарпатті планують створити сучасний реабілітаційний центр

На Закарпатті планують створити сучасний реабілітаційний центр
Після нашої перемоги відновлювати доведеться не лише комунікації, дороги, будівлі, а й реабілітовувати людей. Сотні, тисячі українців після поранень потребуватимуть відновлення, лікування, адаптації до мирного життя, - повідомив у Фейсбуці заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

 

Днями у місті Лугано у Швейцарії представили План післявоєнного відновлення України. Одним із його пунктів став саме новий реабілітаційний центр для військових і цивільних, який планують збудувати на базі санаторію «Човен» на Хустщині. Запаморочливі краєвиди, мінеральні джерела, гори, ліси поряд із сучасним обладнанням, передовими технологіями, висококваліфікованим персоналом зможуть повернути до життя кожного, у кого зранені війною тіло і душа.

Команда фахівців вже працює над проєктом інноваційного реабілітаційного центру «Човен» з використанням новітніх технологій, сучасних архітектурних рішень та екологічних матеріалів. Основна ідея проєкту – створити сучасний технологічний простір, який включатиме існуючі та нові будівлі, утворюючи єдиний архітектурний комплекс. Охоплюватиме він пацієнтів на всіх етапах життя, сприятиме поверненню до нормального життя не лише пацієнта, а й усієї сім’ї.

Після запуску реабілітаційний центр «Човен» - буде одним із найпрогресивніших в Україні. єкт у життя.

 

08 липня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів