Біля Мукачева затримали чоловіка з рушницею, який вирішив постріляти в качок

Біля Мукачева затримали чоловіка з рушницею, який вирішив постріляти в качок
На чоловіка, було складено адмінпротокол, а рушницю вилучили.

 

Як розповідають у Головному управлінні національної поліції Закарпаття, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у селі Пістрялово на місцевому озері невідомі, ймовірно, здійснюють полювання на пернату дичину.

Прибувши на місце копи виявили чоловіка з рушницею. Правопорушником виявився 31–річний місцевий житель.

Поліцейські встановили, що чоловік, найімовірніше, намагався відстрілювати качок. Поліція встигла приїхати раніше, ніж правопорушник встиг заподіяти шкоди тваринам.

Гладкоствольну рушницю, на яку чоловік мав дозвіл, вилучено.

Складено адмінпротокол за статтею 174 КУпАП. Йдеться про стрільбу з мисливської вогнепальної зброї в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку.

Разом з тим, за рішенням Мукачівського міськрайонного суду, на порушника накладено штраф та конфісковано зброю без оскарження.

"Поліція сектору контролю за обігом зброї Мукачева нагадує громадянам та мисливцям про заборону в даний момент на полювання в Закарпатській області, відповідне рішення прийнято Радою оборони області. Поліція котролюватиме виконання цієї заборони, а порушники будуть притягуватись до відповідальності відповідно до законодавства", - йдеться у повідомленні.

 

27 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів