У старій школі на Закарпатті зробили притулок для вимушених переселенців

У старій школі на Закарпатті зробили притулок для вимушених переселенців
37 людей живуть у притулку для переселенців в селі Березинка Мукачівського району. Для них волонтерка з Києва Катерина Терехова зробила ремонт у приміщенні старої школи. Зараз там майстри ремонтують ґанок, всі інші роботи вже зробили. Зокрема, як розповіла Суспільному Катерина, встановили вікна, пофарбували стіни, встановили сантехніку та закупили меблі й техніку.

 

У будинку колись була школа. Зараз — це притулок. Тут зробили ремонт і заселили вимушених переселенців. Авторка цієї ідеї — волонтерка з Києва Катерина Терехова.

"Ми замінили вікна, провели воду в школу, бо води не було, завели в школу 5 кВт електроенергії, зараз ми маємо 35 кВт електроенергії, бо в нас є професійна кухня. Зробили два септики: окремий септик для кухні й душу, інший — для туалетів. Зробили душові. Купили бойлери. Дві кубові бочки стоять на горищі під дахом. Зробили підлогу. Відремонтували та пофарбували всі стіни, стелю, тобто все зробили, а також повністю замінили електричну проводку у середині приміщення", — розповіла волонтерка.

Суспільне Ужгород

 

31 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів