Потрапив під колеса вантажівки: у ДТП на Закарпатті загинув пішохід

Потрапив під колеса вантажівки: у ДТП на Закарпатті загинув пішохід
У місті Хуст на Закарпатті в автопригоді загинув пішохід. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції у Закарпатській області. Поліцейські відкрили кримінальне провадження.

 

У відомстві повідомили, що інформацію про ДТП поліцейські отримали 13 вересня близько 21:45. Від удару двох автівок загинув 40-річний житель села Копашнево Хустського району.

"21-річний водій автомобіля "Skoda Octavia", здійснюючи обгін вантажного автомобіля "МАН", на зустрічній смузі руху наїхав на пішохода. За попередніми даними останній раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Від удару потерпілого відкинуло під колеса вантажного автомобіля, що рухався позаду. Водій вантажівки одразу викликав на допомогу медиків та поліцію. Однак, від отриманих травм чоловік помер на місці аварії", — йдеться у повідомленні поліції області.

У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху, які спричинили смерть (ч.2 ст.286 ККУ). За це передбачено позбавлення волі до восьми років. Автомобілі учасників ДТП помістили на арештмайданчик.

 

14 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів