Офісне крісло by Barsky – це трендово, функціонально і круто

Офісне крісло by Barsky – це трендово, функціонально і круто

 

Вибрати меблеві модулі, особливо крісло, для оформлення офісів чи робочих локацій непросто. Вибір величезний і споживач, не завжди розуміє, на що саме звертати увагу. Когось цікавлять ціни, а хтось хоче купити щось дуже оригінальне щодо дизайну. І ті й інші мають рацію по-своєму. Але для предметів інтер'єру призначених для оформлення кабінетів персоналу, переговорних та приймальних важливі окрім стильного екстер'єру та вартості такі параметри як функціональність, надійність, практичність. Ну і, звичайно, нікуди без ергономічності. Адже саме вона визначає комфортність перебування людини на робочому місці. ТМ Барскі при розробці своїх виробів враховує всі вимоги, зокрема й меблеву моду. В результаті кожне офісне крісло, включене в асортимент фабрики, і красиве та зручне одночасно. Крім того, воно відрізняється простотою експлуатації, невибагливістю догляду та широкими функціональними можливостями.

офісне крісло

Якісні розхідники та фурнітура

Безперечно, на зовнішній вигляд крісла впливає його конструкція. Але важливі й матеріали. Фахівці мануфактури застосовують перевірені на практиці розхідники, які відрізняються як довговічністю, так і екологічністю. Ну а оскільки у матеріалів різноманітні кольори та текстури, то підібрати крісло офісне навіть під корпоративні відтінки не складно.

Але цей модуль вибирають не тільки «на вигляд» і з акцентом на стильність фасону. Дуже важливо щоб усі крісла офісні були практичними та функціональними. Тільки так ви створите собі і своїм співробітникам максимально комфортні умови для роботи.

Для досягнення ефекту ергономічності виробник використовує унікальні комплектуючі та фурнітуру. Наприклад, щоб крісло відповідало стандартам ортопедичності, його оснащують:

  • підставками;
  • підлокітниками (як правило, знімними);
  • підголівником (так само знімним);
  • газліфтом;
  • механізмами, що регулюють кут нахилу спинки та ін.

Найкрутіші зразки укомплектовані масажними технологіями, підсвічуванням, вентиляцією. Так що навіть якщо вашому персоналу доводиться довго засиджуватися на роботі, жодна втома їм не страшна. За таким же принципом створюються столи. Популярністю користуються моделі з регульованими по висоті стільницями.

Ну а сам принцип модульності - що передбачає комбінацію різних предметів дозволяє максимально комфортно облаштовувати робоче місце будь-якого співробітника незалежно від його діяльності.

крісло офісне

До стильного дизайну та функціональності потрібно надати ще й демократичні ціни. В результаті купити офісне крісло, що сподобалося, є можливість у різних покупців. Ну а те що крісло офісне від Barsky вийде інтегрувати як у будь-який інтер'єр, так і будь-яке приміщення та бюджет, це безсумнівно.

 

27 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів