Житло для вимушених переселенців на Закарпатті: які проєкти реалізують в області

Житло для вимушених переселенців на Закарпатті: які проєкти реалізують в області

 

Станом на 28 вересня на Закарпатті зареєструвалися близько 154 тисячі вимушених переселенців. За оперативними даними кількість внутрішньопереміщених осіб щонайменше удвічі більша — від 350 тисяч людей, — таку кількість в ефірі інформаційного ранку на Суспільному назвав голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Як в області вирішуватимуть проблему з житлом для вимушених переселенців — далі у матеріалі.

За словами Віктора Микити на Закарпатті реалізують кілька проєктів, які стосуються підготовки місць для проживання внутрішньо-переміщених осіб. Один з них — про реконструкцію приміщень у закинутих будівлях.

"Ми готуємо житло, яке відповідатиме вимогам нормального проживання. Це будуть не умови проживання у спортзалах, або у закладах освіти, а навпаки. Ми взяли закинуті будівлі у територіальних громадах, яких є близько 150. У 21 будівлі вже розпочався ремонт. Там поставили нові вікна, двері, сантехніку, і таким чином підготували місце для проживання близько 1700 осіб", — розповів Суспільному Віктор Микита.

Більше - у відео:

 

 

28 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів