У поліції Закарпаття нагородили бійців, які нещодавно повернулися з передової

У поліції Закарпаття нагородили бійців, які нещодавно повернулися з передової
Сьогодні, 13 жовтня, напередодні Дня Захисника України в адмінбудівлі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відбулися заходи на честь тих поліцейських, які кілька місяців поспіль, пліч-о-пліч з іншими Захисниками і Захисницями протистояли російському агресору та боронили країну.

 

Начальник поліції Закарпатя Ярослав Колесник нагородив 25 спецпризначенців – поліцейських Роти поліції особливого призначення та Корпусу оперативно-раптової дії подяками та почесними відзнаками. Генерал поліції третього рангу від імені всіх поліцейських області подякував захисникам за їхню мужність та відвагу, стійкість та професіоналізм.

«Ми раді бачити вас тут, вдома, живими та здоровими. Дякуємо кожному з вас за силу духу, за саможертовність і відданість своєму народові, своїй державі, якими ви кожного дня наближали і наближаєте перемогу!»

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про Героїв, які віддали своє життя в цій війні та пам’ять про нашого колегу-поліцейського, бійця КОРДу Василя Дрогомирецького, який загинув захищаючи Україну та свій народ від загарбника.

Поліція Закарпатської області

 

13 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів