Вибухотехнік поліції Закарпаття Владислав Горнодь став чемпіоном світу з комбат самозахисту ІСО

Вибухотехнік поліції Закарпаття Владислав Горнодь став чемпіоном світу  з комбат самозахисту ІСО
14-16 жовтня цього року в місті Надьканіжа сусідньої Угорщини відбувся чемпіонат світу з комбат самозахисту ІСО. Учасниками чемпіонату стали представники 23 країн світу.

 

Боротьба за першість відбувалася у 10 розділах та тривала впродовж трьох днів. Саме в останній день змагань із бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО, у розділі грепплінг, Владислав Горнодь здобув заслужену перемогу. У цьому виді спорту Владислав порівняно недавно. Адже розпочав свої тренування 2020 року на запрошення друзів. І вже за рік поліцейський-вибухотехнік виборов звання чемпіона Європи.

Із початком війни Владислав, разом і побратимами, ніс службу на звільнених від окупантів українських територіях. Поліцейський професіонально знешкоджував залишені ворожими військами небезпечні боєприпаси та робив усе можливе, щоб убезпечити життя людей у деокупованих містах та селах. А повернувшись на Закарпаття у період ротації, взяв участь у чемпіонаті.

Говорячи про свою перемогу, Владислав відзначає, що мав надзвичайно велику честь представляти Україну на світовому рівні і продемонструвати спільну для всіх українців витривалість та жагу до перемоги.

Поліція Закарпатської області

 

17 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів