Діти з перечинського інтернату візьмуть участь в олімпіаді

У травнi до Червонограду завiтають юнi спортсмени зi шкiл-iнтернатiв, якi братимуть участь у Других малих Олiмпiйських iграх.

 

Цi спортивнi змагання присвячуються Року захисту прав дитини та 61-й рiчницi перемоги у II Свiтовiй вiйнi. Цього року в iграх вiзьмуть участь 9 команд. За призовi мiсця окрім закарпатців змагатимуться дiти з Керчi, Володимира-Волинського, мiста Брацлав (Вiнницька область), мiста Буча (Київська область), мiста Коропець (Тернопiльська область), з Житомирської та Хмельницької областей i Червонограда. Загалом буде понад 80 дiтей вiком 14 – 15 рокiв.
Олiмпiйськi iгри складатимуться зi змагань з легкої атлетики, стрибкiв у довжину, метання м’яча, плавання, бiгу на 60, 300 та 500 метрiв. Змагання проводитимуться два днi, 5 та 6 травня, спершу в Червоноградському лiкувально-оздоровчому центрi "Ровесник", а наступного дня – на мiському спортмайданчику. Такi малi Олiмпiйськi iгри проводяться для того, щоб дiти могли поспiлкуватися мiж собою.
Олiмпiйськi iгри проводяться пiд патронатом Червоноградської мiськради та керiвництва Благодiйного фонду допомоги дiтям-сиротам.

Закарпатське інформаційне агентство

 

02 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів