Взяли під варту без застави закарпатця, який намагався вбити співмешканку шляхом підпалу

Взяли під варту без застави закарпатця, який намагався вбити співмешканку шляхом підпалу
За доводами прокурора Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури 29-річного жителя с. Вишка взято під варту без права внесення застави. Попередньо чоловіку повідомили про підозру у вчиненні незакінченого замаху на вбивство своєї співмешканки (ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

 

Слідством встановлено, що особи спільно розпивали алкогольні напої у будинку підозрюваного. Під час застілля між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Чоловік кілька разів вдарив потерпілу, а коли та впала – облив легкозаймистою речовиною і підпалив. Жінка отримала опіки голови та дихальних шляхів і була госпіталізована до медзакладу, де наразі і перебуває.

Подія трапилася цієї неділі, 23 жовтня. Того ж дня закарпатця затримали. За вказаний злочин йому може загрожувати ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Закарпатська обласна прокуратура

 

26 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів