На Закарпатті затримали крадія, який проник у чужий будинок та виніс звідти гроші та золоті прикраси

На Закарпатті затримали крадія, який проник у чужий будинок та виніс звідти гроші та золоті прикраси
До поліції Закарпаття звернувся мешканець села Крайниково Хустського району. Чоловік повідомив, що поки його не було вдома, з будинку зникли ювелірні вироби та грошові кошти.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група Хустського районного управління поліції, співробітники якої провели всі необхідні першочергові слідчі дії. В результаті, було встановлено, що того дня зловмисник сховався у дворі потерпілого і кілька годин чекав, коли господарі підуть з дому. Після цього він зламав вхідні двері та проник до будинку, звідки викрав 5 тисяч гривень, 400 доларів США та 4 золоті перстні.

Співробітники кримінальної поліції провели ряд оперативних заходів та вийшли на слід підозрюваного – 22 річного жителя сусіднього села. Правоохоронці швидко розшукали чоловіка та вилучили у нього частину краденого майна. Відомо, що фігурант уже притягався до кримінальної відповідальності за подібний злочин.

В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Відповідно до санкції цієї статті зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Поліція Закарпатської області

 

26 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів