Закарпатські газовики висадили сад на Перечинщині та закликають відмовлятися від паперових рахунків (ФОТО)

Закарпатські газовики висадили сад на Перечинщині та закликають відмовлятися від паперових рахунків (ФОТО)
Працівники Перечинського відділення АТ «Закарпатгаз» висадили фруктовий сад. Акцію назвали «Дерево життя» і таким чином вирішили закцентувати на одній з глобальних проблем сучасності: необхідності ощадного та відповідального споживання ресурсів.

 

Щомісяця паперові рахунки отримують близько 250 тисяч споживачів. Для такої кількості паперу необхідна деревина щонайменше 25 дерев. На рік це виходить  300 дерев. Відмова від паперових квитанцій дасть можливість заощадити не лише папір, а й ресурси для їх друку: електроенергію, воду тощо.

«Сьогодні ми висадили яблуні та груші.  Уже за кілька років вони будуть рясно цвісти і давати врожай. Ця акція — такий-собі привід закцентувати увагу і заохотити споживачів газу відмовитися від паперових квитанцій. Так відбувається суттєва економія ресурсів, і споживачам зручніше: електронну квитанцію можна скачати у будь-який час доби та у будь-якому місці», — пояснив керівник Перечинського відділення АТ «Закарпатгаз» Андрій Готько.

Відмовитися від паперової платіжки дуже легко:

- в «Особистому кабінеті» на 104.ua слід натиснути на три лінії у лівому верхньому куті екрана;

- обрати пункт «Розрахунки»;

- натиснути «Відмовитися від паперового рахунку» у розділі «Рахунок».

Працівники садили дерева у рамках всеукраїнського проєкту РГК — «Дерево життя».  Саме у групу компаній під брендом РГК і входить АТ «Закарпатгаз». Діяльність підприємства — це забезпечення стабільним та безперебійним газопостачанням споживачів газу Закарпатської області.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

 

16 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів