На Закарпатті триває впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»

На Закарпатті триває впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»
Сьогодні, 16 листопада, у Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася зустріч генерала поліції третього рангу Ярослава Колесника та голови Виноградівської територіальної громади Степана Бочкая.

 

Метою зустрічі стало підписання чергового Меморандуму про співпрацю. Йдеться про подальше впровадження та розвиток у регіоні проєкту «Поліцейський офіцер громади». Нагадаємо, відповідно до укладених меморандумів, поліцейські офіцери живуть на території громади та працюють заради правопорядку та безпеки місцевих жителів.

Зазначимо, що це вже 27 підписаний документ такого типу. Відтепер, згідно з договором, найближчим часом у Виноградівській територіальній громаді запрацює поліцейська станція та з’явиться офіцер, який нестиме службу та дбатиме про безпеку жителів 7 населених пунктів. А це понад 11 тисяч громадян, серед яких майже 2 тисячі дітей.

«Кожен укладений поліцією меморандум є черговим підтвердженням того, що нам довіряють найважливіше – безпеку кожного жителя громади. Це ще один факт про те, що люди розраховують на нашу допомогу та захист. Ми ж, у свою чергу, докладемо для цього всіх зусиль», – зазначив генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Поліція Закарпатської області

 

16 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів