На Закарпатті двох ужгородців підозрюють у шахрайстві через продаж військової амуніції

На Закарпатті двох ужгородців підозрюють у шахрайстві через продаж військової амуніції
На Закарпатті поліцейські підозрюють двох ужгородців у шахрайстві через продаж військової амуніції. Про це повідомили на сторінці Національної поліції України у Facebook. Підозрюваним може загрожувати до восьми років позбавлення волі.

 

У повідомленні поліцейських зазначили, що підозрювані привласнювали гроші громадян, продаючи неіснуюче військове спорядження.

"Схему шахрайства налагодили двоє жителів Ужгорода, 22-річний чоловік та його 27-річна співмешканка. Обоє раніше мали судимості за вчинення майнових злочинів. Підозрювані створили Telegram-канал, через який намагалися продавати різноманітну військову амуніцію, якої в них не було. Обов'язковою умовою була повна передплата на банківські картки", — йдеться у повідомленні поліцейських.

У поліції повідомили, що серед людей яких ошукали були волонтери, які замовляли товари для українських військових.

За місцями проживання підозрюваних поліцейські провели обшуки, під час яких вилучили комп'ютери та мобільні телефони, які, за версією правоохоронців, використовувалися для продажу військової амуніції.

Двом ужгородцям оголосили підозру у шахрайстві (ч. 3 ст. 190 ККУ). За це їм може загрожувати до восьми років позбавлення волі. "Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів підозрюваним", — повідомили у поліції області.

 

28 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів