Дві смерті та один вибух

Травневі жертви

 

Біля залізничного полотна у с.Оноківці Ужгородського району Закарпатської області знайшли тіло чоловіка 40-45 років.

Як встановили правоохоронці, закарпатець знайшов смерть під колесами потягу. Особа загиблого встановлюється.

***

У селищі Чинадійово виявлено труп 34-річного жителя с.Гукливе Воловецького району Закарпатської області.

Як встановили співробітники управління МВС України в Закарпатській області, волівчанин загинув під колесами трактора ЮМЗ-6, який належить 40-річному мешканцю с.Чинадійово. За словами останнього, покійний став жертвою нещасного випадку. Під трактор він потрапив випадково, намагаючись завести його двигун.

***

У приватному будинку по вул.Криничній в обласному центрі Закарпаття днями пролунав сильний вибух. На щастя, ніхто не постраждав: господаря — директора однієї з ужгородських фірм ("Вопак")— не було вдома, а його 37-річна співмешканка із 17-літньою донькою спершу навіть не зрозуміли, що сталося.

На місці пригоди правоохоронцями вилучено металеві осколки та продукти згоряння. Експертиза має визначити, що ж стало джерелом вибуху, внаслідок якого були пошкоджені балконні двері та вікно.
За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.296, ч.4 (хуліганство) Кримінального кодексу України, розпочато розслідування. Серед багатьох версій розглядається і пов’язана з підприємницькою діяльністю господаря будинку, повідомили у відділу по зв’язках із громадськістю Ужгородського міськвідділу управління МВС України в Закарпатській області.

 

09 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів