Як бореться з пігментацією антивікова сироватка B3 Liftactiv Supreme Vichy?

Як бореться з пігментацією антивікова сироватка B3 Liftactiv Supreme Vichy?

 

Нерівний тон шкіри та темні плями з кожним днем все складніше приховати під макіяжем. Відомий бренд Vichy замість маскування недоліків пропонує ефективний догляд за шкірою в домашніх умовах. Антивікова сироватка для обличчя від пігментних плям та зморшок лінії Liftactiv Supreme знижує рівень пігментації. Регулярний б'юті-догляд із сироваткою позбавляє негарних плям на 71%.

Як виникає вікова пігментація?

За відтінок шкіри відповідають клітини меланоцити, що активуються під впливом ультрафіолетового випромінювання UVA, UVB, інфрачервоного спектра. Надлишок вироблення меланіну призводить до появи пігментних плям.

Причини вікової пігментації:

  • перебування під сонцем без захисної косметики з високим рівнем SPF;

  • захоплення засмагою та солярієм;

  • зневага до рекомендацій косметологів не з'являтися на яскравому сонці після глибоких пілінгів;

  • гормональні зміни, порушення гідроліпідного балансу;

  • негативний вплив довкілля;

  • неправильне харчування;

  • ендокринні захворювання;

  • куріння.

Винні у гіперпігментації також безсоння та стрес, вони порушують вироблення мелатоніну, активізують секрецію гормону стресу кортизолу. Більше кортизолу — менше колагену, білків та амінокислот, більше коричневих плям на обличчі та шиї.

У чому інновація антивікової сироватки B3 Vichy від пігментних плям?

Дерматокосметика від Vichy веде подвійну боротьбу з пігментацією на клітинному рівні:

  • вироблення меланіну скорочується;

  • шкіра очищається від змертвілих лусочок верхнього шару з клітинами меланіну.

Результат — плями поступово стають світлішими, зникають. Заміна клітин шкіри відбувається в середньому кожні 28 днів, тому потрібен системний догляд з метою позбутися гіперпігментації.

13% антивікової сироватки B3 Liftactiv Supreme Vichy складають активні речовини

Водорозчинна форма вітаміну В3 ніацинамід відповідає за синтез клітин шкіри, її захисні функції, еластичність. Ніацинамід коригує обсяг меланіну в епідермісі, попереджає його надлишок.

Поєднання пілінгового комплексу Vichy та гліколевої кислоти забезпечує делікатну ексфоліацію верхнього шару епідермісу. Колір обличчя стає однотонним, без пігментних плям.

Дерматокосметика Vichy — це догляд за волоссям та шкірою на основі термальної води вулканічного походження з 15 мікроелементами, які необхідні для нормального клітинного метаболізму. Частка кожного інгредієнта формули антивікової сироватки — результат тривалих наукових досліджень та клінічного тестування. Саме це обумовлює ефективність засобу.

 

 

22 грудня 2022р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів