15 порушників кордону затримали прикордонники на Закарпатті

15 порушників кордону затримали прикордонники на Закарпатті
На ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Лужанка», реалізовуючи надану оперативниками загону інформацію, наряд затримав групу осіб, серед яких було 7 дітей, 2 жінки та 3 чоловіків. Усі затримані є мешканцями Закарпаття, представниками ромської національності, які мали намір незаконно потрапити до Угорщини.

 

Решту порушень, які пов’язані зі спробами чоловіків призовного віку уникнути мобілізації, прикордонники припинили на кордоні з Румунією. Одного з правопорушників, мешканця Дніпропетровщини, який мав намір подолати високогірну ділянку кордону, затримали військовослужбовці відділення «Велятино». Прикордонники відділу «Ділове» зупинили неподалік від кордону одного мешканця Хмельниччини, чоловік не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні. Зрештою, зізнався про свої наміри незаконно перетнути кордон.

Ще одного зловмисника, який, незважаючи на неодноразові застереження прикордонників, збирався перепливати річку Тиса, затримав наряд відділення «Солотвино». Щоб випробувати долю у річці, рівень води якої щоденно зростає, чоловік прибув на Закарпаття із Дніпропетровщини. Усі свої речі відчайдух попакував у поліетилен, а щоб його не помітили охоронці держрубежу, планував незаконно перетнути кордон у темний час доби.

Нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, з річки Тиса дістали 12 потопельників, які намагались незаконно перетнути кордон.

 

 Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

25 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів