ужгородське "Закарпаття" покидає вищу лігу

У середу, 10 травня, відбулися матчі завершального, 30-го туру чемпіонату України серед команд вищої ліги. Доля золотих медалей могла вирішитися в київському поєдинку "Динамо" і "Шахтаря"

 

Матч почався з атак киян, які вже на самому початку гри принесли дивіденди. Вже на 10 хвилині Максим Шацьких відкриває рахунок, а на 21-й Артем Мільовський після подачі того ж Шацьких, забиває у ворота Шуста другий м’яч.

Коли перший тайм поєдинку завершився з рахунком 2:0 на користь "Динамо", здавалося, що питання про переможця практично вирішене, проте друга половина зустрічі ледь не перевернула все догори дригом. Вже до 65-ої хвилини рахунок був рівним (у гірників відрізнилися Чигринський і Жадсон). У решту часу помітно підутомлені команди так і не зуміли змінити перебіг поєдинку – нічия: 2:2.

Після матчу захисник киян Горан Гавранчич сказав: "Для перемоги "Динамо" не вистачило успіху, концентрації і інших компонентів. Можливо, на нас вплинув рахунок після першого тайму - 2:0 на користь "Динамо". Ми пішли в захист і пропустили, втративши упевненість в собі".

У підсумковій турнірній таблиці "Динамо" і "Шахтар" мають однакову кількість очок, а це означає, що доля золотих медалей першості вирішиться в очному поєдинку цих команд - цей матч відбудеться 14 травня в Кривому Розі (початок зустрічі о 18:00). Решта всіх головних питань в 15-му чемпіонаті України знято: третє місце - у "Чорноморця", а аутсайдерами першості стали "Закарпаття" і "Волинь" - ці дві команди залишають сильних. Наступний чемпіонат України почнеться вже 23 липня.

 

11 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів